Ostale usluge

Tvrtka EURO CERT CONTROL d.o.o. je nastala s ciljem da pruža usluge koje će davati rješenja u području primjene normi, propisa i standarda koja će povećati kvalitetu i sigurnost Vaših proizvoda.

Kako smo u ovom poslu više od 30 godina u sklopu EUROINSPEKT – DRVOKONTROLE d.o.o., te stekli veliko znanje i iskustvo u području normi, ispitivanja, nadzora, pregleda i vještačenja. Kroz sve to smo stekli mnoga poslovna poznanstva i uspješne suradnje na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i drugi zemalja. Također smo povezani sa laboratorijima iz navedenih zemalja tako da smo u mogućnosti obaviti pripremne radnje za ispitivanje ( izrada dokumentacije, uzorkovanje, priprema i dostava uzoraka u laboratorij) za srodne proizvode ( tekstil, koža, briketi, peleti, sječka, građevni proizvodi, parketi, drvne ploče, kemijske analize i drugo) .

U području šumarstva i pilanarstva EURO CERT CONTROL d.o.o. pruža usluge:

- Preuzimanje trupaca, piljenje građe, drveni elementa (količina i kvaliteta) - Fito pregledi - Procjene vrijednosti trupaca, piljenje građe i drvnih elementa - Procjena oštećenja nastalih u raznim slučajevima